çanakkale prefabrik ev modelleri - An Overview

Wiki Article

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. ten santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda 6 santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Hızlı kurulum avantajı özellikle yatay mimaride gerçekleştirilen sosyal konut projelerinin kısa zamanda tamamlanmasına büyük katkı sağlamaktadır. Ekstra ustalara gerek duyulmadan üretici firma uzman ekibince kurulum prefabrik ev özelliklerinin kazandırdığı avantajlar arasındadır.

Prefabrik evlere olan ilginin bir diğer nedeni de üretim hızıdır. Prefabrik evler, geleneksel evlerden çok daha hızlı inşa edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara hitap eder.

Tek katlı prefabrik ev modelleri en çOkay tercih edilenlerden olmakta ve müstakil ev konforu bu tür evlerde rahatlıkla yaşanabilmektedir. Ayrıca çAlright katlı ev modelleri de bulunmakta, bu sayede istenen kat sayısında yaşama olanağı ortaya çıkmaktadır.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

Özel bir merdivenle birbirine bağlanan iki ayrı katın birleşmesiyle dizayn edilen bu yapılar, uzun soluklu kullanım özelliklerine sahiptir. Modüler ve portatif tasarımları sayesinde dilediğiniz zaman sökerek başka bir lokasyona götürebileceğiniz prefabrik eviniz veya villanız sizinle birlikte taşınır.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası 16 dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Aynı aşamada yine aynı systemın kullanımıyla çelik evin tam yapı güvenliğini sağlayan statik hesaplamalar kusursuz şekilde tamamlanmaktadır. Tam yangın güvenliği için çelik ev modeline özel elektrik tesisat projesi yine bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atık su prefabrik tesisat projeleri de modele özel tasarımla ortaya konulmaktadır.

Betonarme tekirdağ prefabrik ev bina kırklareli prefabrik ev modelleri üzerine prefabrik ev inşa edilebilir ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. İlk olarak; donatı iyi durumda olmalı ve yapı prefabrik evin ağırlığını kaldırabilecek sağlamlıkta olmalıdır.

Fugali ve fiber cement dış duvar paneller, betopan üzerine kolayca kaplanılıp istenilen renge boyanarak eviniz daha şık bir tasarıma sahip olabilir.

Prefabrik evlere ekstra kat eklenebiliyor. Evinizin boyutunu büyütmenin kolay ve uygun maliyetli bir yolu olarak karşımıza çıkmakta. Ancak yapacağınız ek katın alanı, prefabrik evinizin alanına ve yapısına bağlıdır.

Bununla birlikte prefabrik prefabrik ev fiyatları villa fiyatları avantajı için prefabrik villa modeli de tercih edilen modeller arasında. Her iki modelde de kullanım ergonomisi ve konfor beklentisi en iyi şekilde karşılanıyor.

Taşıyıcılarında çok az yer kaplayan prefabrik ev modelleri çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Report this wiki page